Montaj & Service Instalatii GPL Iasi
Montaj & Service Instalatii GPL Iasi

Despre noi

  • Autogas Serv Iasi functioneaza din 2014 si este un service EXCLUSIV GPL, dealer instalatii GPL AG Centrum, Landi Renzo, Tomasetto, Prins. Chiar daca service-ul este nou, specialistii nostri au peste 10 ani experienta si sunt instruiti la firmele producatoare de instalatii GPL din Italia si Polonia avand o experienta vasta in montajul, intretinerea si reparatia instalatiilor GPL auto. Montajul este gratuit la instalatiile distribuite de noi sau partenerii nostri.
  • Autogas Serv este autorizat RAR in domeniul montajului, reparatiior si intretinerea autovehiculelor echipate cu instalatii GPL. Montam numai instalatii autorizate RAR la care va eliberam declaratie de conformitate al produsului. Garantia instalatiilor GPL este de 24 luni. Pentru functionarea in parametri a echipamentului de gaz va asiguram reviziile si eventualele reparatii a instalatiei la interval de 15.000 de km timp de 2 ani si post garantie.
  • Avand in vedere multitudinea de marci auto, motorizari, starea tehnica si vechimea masinii, variantele si optiunile instalatiilor GPL, firma noastra va asigura consultanta gratuita pentru alegerea optima a instalatiei GPL potrivita masinii dumneavoastra, in primul rand pentru o functionare corecta, si nu in ultimul rand un raport corect fiabilitate/costuri.